Wie ik ben

Wie ik ben en wat ik doe

Duidelijk, punctueel, aanpakker met humor. Dat is wat en wie ik ben. Mijn naam is Jacqueline Wanders en als kind schreef ik al schriften vol met de mooiste verhalen. Op mijn 16e belde ik de toenmalige redactiechef van de Gooi- en Eemlander/Dagblad van Almere, Harry Homma. Op mijn vraag of ik bij de krant kon komen werken begon hij te lachen en zei dat ik een ander nummer moest bellen als ik krantenbezorger wilde worden. Maar een week later schreef ik mijn eerste artikel en dat was het begin van mijn schrijverscarrière.

Ik ben fanatiek en wil altijd winnen. Een potje tennis, maar zeker ook een aanbesteding. Ik doorzie snel wat de aanbestedende dienst wil weten en wat je als inschrijver kunt en moet bieden. En als de woorden eenmaal op papier staan zorg ik ervoor dat het geheel er ook aantrekkelijk uitziet. Ik werk al jaren als zelfstandig tendermanager en schrijver voor diverse opdrachtgevers. Of het nu gaat om een grote, internationale organisatie of een kleine, startende ondernemer, ik help jullie met enthousiasme en plezier.

Samenwerken is vermenigvuldigen en daarom werk ik samen met andere tendermanagers, tekstschrijvers en ontwerpers. We delen kennis en vullen elkaar aan. Samen staan we sterker en zijn we flexibeler.