Inschrijven op een aanbesteding

Inschrijven op een aanbesteding

Inschrijven op een aanbesteding is echt ingewikkeld, het kost veel te veel tijd, ons bedrijf is daar te klein voor en we maken toch geen kans om te winnen. Je kunt heel veel redenen bedenken om niet in te schrijven op een aanbesteding, maar als je de belangrijkste reden om wel in te schrijven bedenkt dan ben je er al: door in te schrijven op een aanbesteding maak je goede kans om je omzet te vergroten.

Het gaat er niet om dat je vertelt waar jij goed in bent en wat je allemaal kunt. Het is wel belangrijk dat je laat zien wat je kunt betekenen voor de aanbestedende dienst. Zorg dat je goed weet wat ze willen en waar ze behoefte aan hebben. Lees de leidraad niet alleen goed door, maar lees het nog een keer en daarna nog een paar keer. Doe geen aannames, maar vraag om verduidelijking als je niet zeker weet wat ze bedoelen of vragen. Geef duidelijk antwoord op de vragen, leg uit wat je gaat doen en hoe je dat gaat doen. En laat vooral zien waarom jij beter bent dan de rest.

Heb je ondersteuning nodig bij het aanbestedingsproces of bij het schrijven van de teksten? Ik loods je snel en soepel door het proces en schrijf de teksten die je zelf niet goed op papier krijgt. Duidelijk, concreet en begrijpelijk.